Am pornit-o cu dreptul!

Entuziasmati, dornici de muncasi cu o dorinta de networking i-am vazut pe absolventii programului “Manager Training Programme Germany-Moldova”, care au fost in Germania in perioada ianuarie-februarie 2013. Intilnirea a avut loc  la pizzeria “Celentano” din centru capitalei pe data de 10 aprilie curent.

In cadrul acestei intilniri neformale s-a discutat despre organizatia “INVENT Moldova”, scopul si obiectivele acesteia si nu in ultimul rind despre beneficiile de membru. Am observat ca participantii s-au aratat interesati sa colaboreze cu echipa noastra, ceea ce inseamna ca am pornit-o cu dreptul.

A fost prima intilnire de acest gen si speram intr-o colaborare eficienta pe viitor ce ne va aduce avantaje reciproce pentru toti participantii.


 

Prînzul INVENT combină utilul și plăcutul

A îmbina utilul cu plăcutul este cea mai buna combinație în orice situație. Întîlnirile neformale, în cadrul unui prînz sau halbă de bere, pot avea o eficiență și o utilitate la fel de mare ca și o întrunire oficială. De aceea, INVENT Moldova a hotarît să organizeze întîlniri neformale, din acest an, cu fondatorii săi.

Primă masă rotundă, a vut loc pe 28 martie 2013, la restaurantul Codru din capitală. În timpul prînzului s-au discutat subiecte legate direct atît de asociație cît și de evenimentele din țară.

La sfîrșitul întîlnirii, am constatat că un astfel business lunch te ajută nu doar la hotărîrea unor chestiuni importante dar și să-ți cunoști mai bine echipa.